Cât de prost poate fi Claudiu Șerban?

Am văzut02_claudiu-serban_1dc3ec44d1 un articol scris de Cătălin Șerban de la B1Tv în care el se întreba ironic de cine are nevoie de o România mai mare, adică una unită cu Republica Moldova.

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/184484.html

Articolul pare a fi desprins din propaganda antiunionistă rusească, aceeași pe care o găsim și dincolo de Prut rostită cu precizie matematică de către mancurți.

Ne punem întrebarea dacă Claudiu Șerban a făcut acest lucru de la sine, adică fără să gândească, dovedind dovadă de prostie, sau pur și simplu e un material dezinformator pus în slujba mamei Rusii.

Era de așteptat ca pe măsură ce mișcarea unionistă a crescut să apară și mișcarea anti-unionistă. Ce nu știu mancurții însă este că marea majoritate a românilor vor Unirea iar dacă ei vor scrie contra acestui fenomen se vor izbi de un zid și nu vor face decât  să crească puterea celor care luptă.

Normal că a luat cartea de mancurtă anti-românească și a început să citească din ea: că moldovenii sunt săraci, că cine are nevoie de ei, că suntem două popoare, că singurul lucru pentru care merită unirea sunt prostituatele din Basarabia.

Poate că locul lui Cătălin Șerban ar fi lângă prietenii lui cu ochii obligici din Siberia.