Cum aruncă mafia internațională în sufletul poporului român- atac la Biserica Ortodoxă

În acest moment România nu reprezintă un stat al românilor ci un stat controlat de către mafia organizată internațională.

Prin intermediul a ceea ce se numește România și prin intermediul controlului asupra ministerelor de forță și a justiției, s-a transformat statul într-un mijloc de exploatare a poporului în interesul unora străini .

Biserica Ortodoxă Română le stă ca un ghimpe în spate și atunci aruncă cu noroi în ea. Cea mai eficientă cale este învrăjbirea și atunci se vine cu expresii de genul Vrem spitale și nu catedrale.

Normal că vor spitale din moment ce prin acestea se fură sume importante de bani ce ajung în cele din urmă în mâna mafiei internaționale.

Rolul bisericii este de a susține spiritual un popor, lucru pe care ortodoxia îl face foarte bine de sute de ani. Dacă politicul a variant și a adus numai rele, iată că biserica a reușit să țină vie spiritualiatea poporului român.

Avem nevoie de biserici și de catedrale? Da avem nevoie de ele deoarece biserica ține poporul unit și este singura a-l apăra de atacul străin la care este supus prin intermediul unei clase politice fără de suflet.