După logica lui Tăriceanu doar patru orașe ar merita să facă parte din România

Iată că politicienii români au început pe față să facă jocul Federației Ruse.

Este vorba chiar de fostul membru al Partidului Național Liberal, Călin Popescu Tăriceanu, care a preluat retorica anti-unionistă susținută de către Moscova și spune deschis că România nu ar trebui să se Unească cu Republica Moldova pentru că aceasta din urmă este prea sărăca.

Dacă ar fi să urmărim raționamentul lui Călin Popescu Tăriceanu românii nu ar trebui să fie uniți iar statul să nu fie unul național… Ba mai mult, toată Moldova de la Vest de Prut nu ar trebui să facă parte din România pentru simplul motiv că este prea săracă față de București.

Conform regulilor lui Călin Popescu Tăriceanu, doar vreo patru județe ar merita să facă parte din România: București, Prahova, Constanța și Cluj… restul să se ducă naibii că el vrea o Românie a la Monaco.

.“În România sunt opt judeţe care au PIB-ul mai mare, fiecare, decât cel al Moldovei. Asta, aşa, pentru cei care gândesc că unirea cu Moldova ar fi o mare lovitură, o mare găselniţă. E bine să ne gândim nu numai la partea sentimentală, ci şi la partea practică, ce eforturi ar însemna unirea cu Moldova şi dacă le putem suporta, deci nu chestiunile strict politice”, a adăugat preşedintele  Senatului.

Și dacă stăm să ne gândim că acesta a condus un partid ce a făcut istorie prin familia Brătienilor și care a făcut România Mare.

Comments are closed.